Ghadaffi, mannen som bygde opp Libya

Tenk at Bjørnstjerne Bjørnsons, Henrik Ibsens og Edvard Munchs Norge har vært med på å bombe et annet lite land tilbake til steinalderen, ørkenen og pøbelveldet. Ansvaret for dette har Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg, men også alle Stortingspolitikere som underskrev beslutningen, tatt på seg. I Libya var det gratis medisinsk behandling for alle, utdannelse helt opp til og med universitet, likedan. Dette ble betalt av nasjonaliserte oljeressurser. Han lot bygge sykehus og skoler og ikke minst, infrastruktur, slik at landet kunne begynne å pulsere og leve. Til og med medisiner har vært gratis tilgjenngelig for barn, den almenne mann og kvinne. Norge har ikke gratis medisinsk behandling. De norske sykehusene forlanger til og med høye parkeringsgebyr for besøkende slekt og venner. I Libya var det gratis. Etter Ghadaffis ublodige overtagelse av landet ble viktige matprodukter subsidiert og elektrisitetnettverket ble bygget ut over hele landet. Store vanntilførselsprosjekter ble satt i gang og bygd ut over hele landet, slik at ørkenlandskapet skulle kunne blomstre opp. Norske bombefly var med på å drepe sivilbefolkningen og bombe vannanlegg, sykehus og skoler. Måtte de som så lettvint sa ja til dette, betale dyrt for sine handlinger.

Se også http://www.brasschecktv.com/page/22812.html – Brasscheck

 

Om admin

Å ha mot til å være en av dem som tør å være med på å danne en opinion mot den utvikling som er i ferd med å skje, er avgjørende.
Dette innlegget ble publisert i samfunn og politikk og merket med , , , . Bokmerk permalenken.