Mordet på Olof Palme og Estoniakatastrofen

Den sannhetssultne svenske journalist Ole Dammegård (f.1958) oppdaget etter års sporforfølgelse og lesning av dokumentasjon at det sto meget mektige miljø bak mordet på Olof Palme. Det var mennesker som ønsket en bestemt politisk utvikling av det svenske samfunn. Det var mennesker som ikke så seg tjent med en personlighet som Olof Palme. Dammegård skrev en bok om sine oppdagelser og dramatiske konklusjoner på 780 sider, men måtte etter flere års forsøk slå fast at ingen forlag turde å gi ut dette. Da Dammegårds arbeidsintensive oppdagelser ikke fortjente å bli liggende i en skrivebordsskuff, bestemte han seg for å gi boken til de som ønsker å lese uten vederlag.

 

Jeg fikk et tips om boken igår den 8.januar 2013 og har lest hans hjemmeside, innledningen og forordet. Boken synes å kunne bli av stor betydning. For så langt har ingen før ham lagt noe vesentlig om mordet på Olof Palme på bordet. Ja, det kan stemme det Dammegård hevder, at de mange mordkommisjoners egentlige oppdrag var å forhindre at sannheten skulle komme frem. Dammegårds funn stemmer overrens med en rekke samfunnsengasjerte menneskers oppdagelser de siste år omkring merkelige selvmord, politiske henrettelser og terroraksjoner. Boken er utstyrt med mange interessante foto og dokumentkopier.

Ole Dammegård presenterer seg og sitt prosjekt her: http://www.oledammegard.com/index.html


Om admin

Å ha mot til å være en av dem som tør å være med på å danne en opinion mot den utvikling som er i ferd med å skje, er avgjørende.
Dette innlegget ble publisert i samfunn og politikk og merket med , , , . Bokmerk permalenken.