Må han vel fortjent, Trond Ali Linstad

En vel fortjent medalje, Trond Ali Linstad:

 

Jeg er overrasket over at mange ikke er særlig åpne for Linstads meninger, men kaster ham ut i utkanten av et ytringsfrihetens grenseland. Det er tydelig at det lever en oppfatning hvem som er innenfor og hvem utenfor de «riktige meningers etikette».

Jeg er overrasket over de som hater annerledestenkende og gir ryggdekning til miljøer som gjennom løgn, makt og innflytelse, truet mennesker som våger å formulere egne meninger til taushet, særlig meninger om militant zionisme, men også om den allestedsnærværende og påtrengende homofili.

Hvorfor skal det være så vanskelig å unne en Linstad anerkjennelse? Han har åpenbart betydd mye. Istedet møter vi en blanding av misunnelse og surmaget kritikk, noe som stammer mere fra sure oppstøt enn fra en klar tenkning.

 

Linstads artikkel, Vær kritisk til jøder: http://koranen.no/artikkel.php?id=379 

Om admin

Å ha mot til å være en av dem som tør å være med på å danne en opinion mot den utvikling som er i ferd med å skje, er avgjørende.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.