Nigel Farage, tordenstemmen i EU Parlamentet

Hvilken frisk og saftig kalddusj for EU-byråkratene av en meget intelligent retoriker som ikke er redd for sin egen posisjon, men samhandler med egen innsikt. Nigel Farage, født 1964, representerer United Kingdom Independence Party, disse bidrag er fra november 2011 hvor han refser EU byråkratene nettopp i sammenheng med beslutninger gjort for Hellas og Italia, da disse beslutninger er skjebnesvangre for mange millioner mennesker. Han refser dem så heftig at de svetter blod. De krymper seg formelig på sine representasjonsplasser. Ingen har valgt dem, de har sine plasser og kan ikke velges bort, sier Nigel Farage. Det kan jo ikke være meningen, mener han. Det er jo ikke demokrati! Parlamentarikerne har en månedslønn på 12000 Euro (ca 94000 NOK), men tar ikke ansvar:

Dette er fra en tale 25.09.2010, hvor han aktualiserer de problemer EU har skapt fordi en forståelse av nasjonenes egenart har vært for mangelfull:

United Kingdom Independence Party
www.ukip.org

 

 

 

Om admin

Å ha mot til å være en av dem som tør å være med på å danne en opinion mot den utvikling som er i ferd med å skje, er avgjørende.
Dette innlegget ble publisert i samfunn og politikk og merket med , . Bokmerk permalenken.